СКАЙ ЗАПЕР Е КОМБИНИРАН УРЕД за

производство на сребърна вода в домашни условия за ежедневна употреба и алтернативно лечение.

Незаменим, компактен и лесно преносим помощник, който може да бъде навсякъде с Вас.

Сребърна вода

Свойства, характеристики и лечебно действие

С научни изследвания е доказано, че среброто има уникалната способност да убива бактерии, които са устойчиви дори на синтетичните дезинфектанти. Колоидното сребро прави НЕ активен ензима, който поддържа жизнената дейност на бактериалната клетка. Този ензим е част от много патогенни микроорганизми, анаеробни бактерии, вируси, плесени, дрожди и много други. Поради тази причина сребърната вода е високо ефективна при над 650 вида микроби, бактерии, гъбички и т.н. Благодарение на високия си спектър на действие, колоидното сребро в сребърната вода е идеално средство и за превантивна борба с многожество болести, причина за които са патогени със сходен жизнен цикъл и ензимен състав. Чрез лабораторни изследвания е установено, че няма болесотворни микроорганизми, които да могат да оцелеят при наличието и на минимални количества колоидно сребро. Изследванията показват, че над 650 вида микроорганизми, вируси, гъбички, бактерии и други, умират само няколко минути след контакта им с колоидното сребро и сребърните йони. Във фаза яйце могат да се повлияят дори паразитите.

Учените Samuel Etris и Richard Davies написват доклад , в който излагат три основни принципа, които са в основата на лечебната мощ на колоидното сребро.

Сребърна вода
  Взаимодействие с клетъчните мембрани на бактериалните клетки – Сребърните йони се прикачат направо към клетъчната мембрана и по този начин нарушават клетъчното дишане на болесотворните клетки.

  Каталитично окисление – По естествен начин среброто се свързва с кислородните молекули, които от своя страна реагират лесно със сулфхидрилните клетки. По този начин се прекъсва клетъчното дишане на болесотворните клетки.

  Свързване с ДНК - Чрез навлизането на сребърните йони в патогенното ДНК, като не се нарушават водородните връзки. Все още не е изяснено как точно се случва това. Не нарушаването на водородните връзки е причината за запазване структурата при нарушена репликация на ДНК.

Как ни помага

Как може да се употребява Сребърната вода и върху какво може да се прилага

Известно е, че на международната космическа станция „Мир“ разтвор на сребърни йони е бил използван за дезинфекция на питейната вода. По данни на Световната Здравна Организация – сребърната вода ефективно дезинфекцира питейната вода в страните от третия свят.

Проучване на Южнокорейска лаборатория е установило, че гъбичките и бактериите от вида Кандида Албиканс (Candida albicans) ефективно се лекуват и биват убивани от колоидното сребро.

Много интересен е факта, че болесотворните микроорганизми не придобиват резистентност към сребърните йони. Това е причината за множество изследвания насочени към приложението на сребърна вода при различни заболявания.

днокринна система

При синузит и хрема

Pseudomonas Aeroginosa е един от най-честите причинители на възпаление на горните дихателни пътища. Сребърната вода е много ефикасна срещу тази инфекция. Може да бъде използвана по няколко начина и при обикновенна хрема и при възпаление на синусите:   Чрез директно капване в носа по няколко капки сребърна вода във всяка ноздра
  Като назален спрей
  Чрез инхалация – 1 чаена лъжичка три пъти на ден за по 10 мин.
  Промивка на носа с разтвор на колоидно сребро със специална каничка за тази цел
  • Друго ефективно средство за борба с хремата е комбинация от сребърна вода и клеева тинктура. 2-4 капки клеева тинктура (за малки деца 1-2 капки) се разтварят в 15-20мл. сребърна вода. От този разтвор се капят по 2 капки в ноздра 3-4 пъти на ден. Метода не е приложим към хора с алергия към мед или пчелни продукти.
Кръвно налягане

Проблеми и инфекции по кожата

Сребърната вода стимулира и подпомага заздравяването на кожата и други меки тъкани. След тежки изгарания, тя може да бъде използвана за подпомагането на клетъчния растеж и отстраняване на инфекции. Има положително влияние и върху акне предизвикано от бактерии. Изхождайки от това, колоидното сребро има широко приложение при Парадонтит, Псориазис, Екземи, Рани, Млечица, Тинеа капитис и много други. Най – разпространения и ефективен метод е като се приложи напоена марля или превръзка директно върху наранения участък. Превръзката трябва да се поддържа мокра, защото ефективността на сребърните йони намалява.
Лекува заболявания

Настинка и грип

Има изследвания, които показват, че колоидното сребро успешно предотвратява от обикновена настинка до всички грипове и вируси.
Възпаления

При болка в гърлото

Сребърната вода се използва за гаргара. Така действа локално на проблемното място, без да се налага да се пие.
Регулиране на теглото

Проблеми с храносмилателната система

Приема на сребърна вода с храната подобрява абсорбацията на хранителните вещества в организма, пречи на възпроизвеждането на чревни паразити, възпрепядства ферментацията в червата и последствията от нея – подут корем, лошо храносмилане, газове или болка.
Прочиства

При афти и гъбички в устата

Когато устната кухина е засегната от афти или гъбички, могат да се правят промивки (жабуркане) по 2-3 пъти на ден с разтвор на колоидно сребро. Не е необходимо да се пие сребърната вода. Чрез жабуркането сребърните йони действат локално на засегнатата лека тъкан в устната кухина и елиминират вредителите.
Синдроми

При възпаление на очите и ушите

Възпалението на лигавицата на вътрешната страна на клепача се нарича Конюктивит. Обиковено се предизвиква от вируси или бактерии и е силно заразен. При такова възпаление може да се капнат по няколко капки сребърна вода направо в очите. Вирусите и бактериите предизвикващи Конюктивит се повлияват ефективно от колоидното сребро. Със същия метод може да се третира и възпаление на ухо. Директно слагане на няколко капки сребърна вода в двете уши.
Подобрява здравето

Пневмония и бронхит

Съвременните методи на лечение на Пневмония включват приема на един или няколко вида антибиотици, защото не винаги са ефективни, особено при вирусната пневмония или бронхит. Колоидното сребро може много да помогне в алтернативното им лечение. Единия вариант е да се приема сребърната вода през устата, а другия вариант е чрез вдишване по метода на инхалацията. Три пъти на ден с по една чаена лъжичка инхалации за по 10мин. биха дали добър резултат.

Препоръчителна дозировка на сребърната вода

Всеки организъм има нужда от различна дозировка в зависимост от конкретното състояние, заболяване и кондицията на самия организъм.

За профилактика и подпомагане на имунната система препоръчителната дневна доза е от 50 до 200 микрограма на ден (или 1 супена лъжица).

С терапевтичен ефект при множество заболявания се препоръча дневна доза около 30мл. прием м/у 7 и 10 дни.

Сребърната вода, която се използва за перорално (през устата) задължително трябва да е с драстично по-ниска концентрация от тази, която се прилага външно – директно върху кожата. При прием през устата сребърните йони проникват в кръвта още от устната кухина, тъй като среброто се абсорбира директно от там. При такъв прием може да се наблюдава положително подобрение след 3-4 дни.

В рамките на 1 година е допустим прием на сребро от 1 до 5 грама. Това е огромно количество и се равнява на стотици литри сребърна вода.

Дозировка на сребърна вода
  За долната част на храносмилателния тракт се препоръчва в 400мл. дестилирана вода да се сложи 1 супена лъжица сребърна вода и да се приема така 5 дни. За по-балансиран прием моде да се разделите дневната доза на 3-4-5 приема, за да има постепенно и плавно натрупване в организма. Или при по-задълбочено състояние може да се приема на всеки 15-30мин. първия ден и постепенно да се увеличава времето между приемите.

  Когато симптомите изчезнат трябва да се спре приема на сребърна вода. Допуска се прием до 3-4 седмици или повече само при хронични заболявания. Чрез червата, бъбреците и лимфната система се отделя колоидното сребро от организма, като за това са необходими няколко седмици. Много важно за организма по време на прием на сребърна вода е да се увеличи и приема на нормална вода, за да е по-лесно отвеждането на среброто и изкарването на токсините от тялото.

  Дори и при много болен организъм не се препоръчва бързо изчистване с големи количества колоидно сребро или малки количества, но с висока концентрация. Такова бързо поразяване на болесотворните микроорганизми натоварва много целия организъм и най-вече органите отговорни за детоксикацията. Такава консумация може да доведе до състояние известно като „лечебна криза“. Неговите симптоми са: болка в мускулите, общо не разположение, виене на свят, главоболие и други. Ако усетите някои от тези симптоми, прото трябва да намалите количеството и/или консентрацията на приема на сребърна вода и да увеличите чистата питейна вода.

Модели и цени

Wifi + Сребърна вода

297лв.
 • Сребърна вода: Да
 • WiFi връзка: Да
 • Програми в Запера: 1750 + 12 + 1
 • Програми през компютъра: 1750
 • Честотен диапазон: до 100 000 Hz

Стандарт + Сребърна вода

243лв.
 • Сребърна вода: Да
 • WiFi връзка: Не
 • Програми в Запера: 9 + 1
 • Програми през компютъра: 1750
 • Честотен диапазон: до 100 000 Hz

СТАНДАРТ

198лв.
 • Сребърна вода: Не
 • WiFi връзка: Не
 • Програми в Запера: 9 + 1
 • Програми през компютъра: 1750
 • Честотен диапазон: до 100 000 Hz

Wifi

252лв.
 • Сребърна вода: Не
 • WiFi връзка: Да
 • Програми в Запера: 1750 + 12 + 1
 • Програми през компютъра: 1750
 • Честотен диапазон: до 100 000 Hz

Ползи на сребърната вода

Ползи на сребърна вода
  Сребърната вода има изключително благотворно действие върху човешкия организъм.

  Тя може да бъде използвана както за пиене (вътрешна употреба), така и за външна употреба – дезинфекция на рани при деца или възрастни хора, дезинфекция на хладилници, мивки съдове, миене на бебешки/детски играчки и други.

  Сребърната вода има имуностимулиращо и общоукрепващо действие.

  Има доказано силно антибактериално и противопаразитно действие.

  Подпомага организма при хронични синдроми.

  Помага за детоксикация и прочистване на кръвта и отделителната система.

  Сребърната вода представлява колоидно сребро разтворено в обикновена вода, като това се получава чрез процес наречен “електролиза”. При този процес сребърни частици се отделят във водата.

История на сребърната вода

Много преди откриването на антибактериалните сапуни, разтвор на колоидно сребро се е използвал за дезинфектант. Сребърната вода е била използвана за дезинфекция на хирургически инструменти и лабораторно оборудване много преди създаването на известните сега дезинфектанти.

Интересен факт е, че след Гражданската война в Америка са се правили превръзки със сребърна вода заради нейните антибактериални и антисептични свойства.

От древни времена гърците са знаели за здравословното влияние на среброто върху човешкия организъм – най-богатите са боледували много по-малко, защото са използвали сребърни съдове и прибори за хранене. Заради количеството сребро, което се е натрупвало в организма им с годините, те са придобивали синкав отенък на кожата, от където идва и израза „синя кръв“.

Едно време, когато не е имало консерванти и хладилници, за да се не се разваля прясно издоеното мляко от кравите са пускали сребърни монети и сребърни лъжици в него.

А десетки години след откриването не пеницилина са продължавали да използват мас със сребърен нитрат за дезинфекция на очите на новородените.

Идва момента, в който, синтетичните антисептичните средства и лекарства изместват драстично употребата на сребърна вода и тя остава малко в страни от полезрението на хората.

В последните години обаче, се наблюдава тенденция, заедно с желанието на хората за по-здравословен живот и натурални методи на лечение и тенденция към връщането на широката употреба на клоидното сребро (сребърна вода).

В днешно време тя се използва за борба с много видове заболявания , гъбички, паразитни и бактериални инфекции.

Резултатите от използването на сребърна вода не са еднакво обещаващи за всички. Те могат да варират от нулева ползва до пълно и бързо излекуване при различните хора. Резултатите са строго индивидуални и зависят от усилията и възприемчивостта на организма на всеки човек. Важно е да се отбележи, че не става дума за медицинско лечение, а по - скоро за препоръчителни практики, алтернативно лечение, нетрадиционна и холистична медицина. Приемането на сребърна вода и нейната концентрация са на собствена отговорност на ползвателя!

При възникване на съмнения за здравословен проблем или нужда от лечение, винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или минимум фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да е точно такава.
*Продуктът не е лекарствено средство!

Източници:
herbwisdom.com
livestrong.com
draxe.com
colloidalworld.com
silvermedicine.org
medpedia.framar.bg

Контакти

Ако имате въпроси - обадете ни се или ни пишете.

Къде се намираме

subscriptionsYoutube

Телефони за връзка

settings_cell+359 882 733 447