СКАЙ Запера и Коронавируса

Coronavirus SARS - Severe acute respiratory syndrome Тежък остър респираторен синдром

          Добри новини.

  След последното обновяване на базата данни на СКАЙ ЗАПЕР в началото на месец Април вече са налични 40 програми за Coronavirus / Covid19:

- 33 от тях са комплект РУСКИ програми за борба с вируса.

- една програма с две честоти - 18 KHz и 21 KHz ни е изпратена от наш клиент, който твърди, че е резултат от радиестезично прихващане на вируса и няколкодневно интензивно третиране чрез СКАЙ ЗАПЕР с тази програма води до пагубен край за вируса.

- останалите програми ние сме намерили от алтернативни източници.

  Не сме тествали програмите и не можем да твърдим до колко са ефективни, но имайки предвид високата ефективност на СКАЙ ЗАПЕР при вирусни и грипни заболявания смятаме, че превантивното ежедневно използване на тези програми ще бъде безкрайно полезно на всички нас. Най - малко ще даде едно общо укрепване на организма и профилактично изчистване от евентуални микроби, бацили, вируси в нашето тяло.

  Препоръчваме и по-засилено ежедневно ползване на СРЕБЪРНА ВОДА.

Вижте в Yotube как да получите всички нови 40 програми за Коронавирус и 1100 преведени на български език програми:
- като обновите обновите Вашият WiFi СКАЙ Запер
- като свалите последният софтуер за Windows

Сребърната вода

има изключително благотворно действие върху човешкия организъм.

Тя може да бъде използвана както за пиене (вътрешна употреба – лечение на различни болести), така и за външна употреба – дезинфекция на рани при деца или възрастни хора, дезинфекция на хладилници, мивки съдове, миене на бебешки/детски играчки и други.

С научни изследвания е доказано, че среброто има уникалната способност да убива бактерии, които са устойчиви дори на синтетичните дезинфектанти.

 Сребърната вода има имуностимулиращо и общоукрепващо действие.

 Има доказано силно антибактериално и противопаразитно действие.

 Подпомага организма при хронични синдроми.

 Помага за детоксикация и прочистване на кръвта и отделителната система.

Сребърната вода представлява колоидно сребро разтворено в обикновена вода, като това се получава чрез процес наречен “електролиза”. При този процес сребърни частици се отделят във водата. Изследванията показват, че над 650 вида микроорганизми, вируси, гъбички, бактерии и други, умират само няколко минути след контакта им с колоидното сребро и сребърните йони.

Колоидното сребро може да бъде прилагано в лечението на: Пневмония и бронхит, Настинка и грип, Проблеми и инфекции по кожата, Проблеми с храносмилателната система, При възпаление на очите и ушите, При болка в гърлото, При афти и гъбички в устата, При синузит и хрема и много други заболявания.

Подробна информация за сребърната вода може да прочетете тук.


Връщане към главната страница на Скай Запер: Zapper.Sky.bg

Контакти

Ако имате въпроси - обадете ни се или ни пишете.

Къде се намираме

subscriptionsYoutube
settings_cell+359 882 733 447